2013-07-10 10:08:39• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Eredetiségével hódít

Napi horoszkóp július 10-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Uralkodó bolygója lassan közelít a Jupiterhez. Ideje, hogy elkezdje sütögetni a szerencséjét. Ehhez először valamit törvényesítenie kell: kapcsolatot, üzletet, bármit. A lényeg, hogy szerződnie kell valakivel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Vállalkozó kedve ma nem ismer határokat. Végre sikerül levetkeznie szokásos kicsinységre, kicsinyességre, vagy kishitűségre való hajlamát. Ennek is köszönheti, ha a közeljövőben nagyot kaszálhat. Merjen belevágni!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Nem mindegy, hogy kinek mit mond. A szavak ma különleges hatóerővel bírnak. Ha bíztat valakit, akkor bábája lehet egy új kezdeményezésnek. Ha lehurrog, akkor sírásója. Különösen igaz ez a gyerekekkel, fiatalokkal kapcsolatban!

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ha eddig kétségekkel is volt tele önmagával, az életútjával kapcsolatban, most végre fellélegezhet. Kezdi már érteni, mire is voltak jók az életében adódó nehézségek. Vagy még mindig nem látja, hogy a gát egyben lépcső is?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ön igazi ezermester, ma a kétkezi munkában is nagyot alkothat, még akkor is, ha ön egyébként szellemi ember. Ez esetben valóban üdítőnek is fogja érezni, amit tesz. Lehet, hogy ezzel egy új hobbi, egy új szakasz kezdődik az életében?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ha vannak irigyei, akkor számíthat rá, hogy a közeljövőben még irigyebbek lesznek önre. Valamiben nagyot alakíthat, sokat elérhet. Ez persze sok gonddal is jár. Az irigykedők ezt ugyan nem látják, de ne is kösse az orrukra!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A mai nap nem biztos, hogy úgy fog alakulni, ahogyan azt eredetileg eltervezte. Ne bánkódjon mégse, a hirtelenség, a változékonyság már-már szinte megszokottá vált az életében. Ön pedig annyira rugalmas, hogy már szinte észre sem veszi.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma komoly próbatétel elé állíthatják a csillagok. A munkahelyén persze, hol máshol. A reflexei azonban már annyira jók, hogy ez szinte meg sem kottyan önnek. Ma is sikerül új, jó, egyedi megoldásokat találnia. Ráadásul költséghatékonyan.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Meg kellene erőltetnie magát, hogy végre leküzdje az ellenérzéseit bizonyos emberekkel szemben. Sajnos ön a szív embere, ezért az érzései nagyon is kiülnek az arcára. Márpedig ez nem mindig jó, nem taktikus. Inkább változtassa meg az érzéseit!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma akkor mondhatja magát szerencsésnek, ha nem a munkahelyén találja ez a nap. Annyira hiányzik önből a koncentrációs készség, hogy csak olyan munkakörben alkothat nagyot, ahol az álmodozás az erény. Lehet, hogy szerelmes?

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Megint a sokszínűségével, az eredetiségével hódít. Nemcsak magának, az ismerőseinek, kollégáinak is utat mutathat, ha valamit másként, más szemszögből megvilágítva mutat fel, old meg. A nyilvános fellépése ma biztos siker.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ön a nyugodtságával hódít meg mindenkit, és ez az, ami a biztos alapot jelenti a társkapcsolatában is. Néha azért még ön is kiborulhat. Ez annál is hatásosabb lehet, mert hogy szokatlan öntől. De időszerű, és halaszthatatlan a megoldás.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: